Emotional Freedom Techniques (EFT)

Het hebben van emotionele blokkades kan erg lastig zijn in het dagelijks leven, of dat leven nou met of zonder paard is.
 
Emoties worden opgeslagen in je lijf. Denk bijvoorbeeld eens aan iets wat je heel eng vindt. Dat voel je in je lijf, toch?
 
Blokkades hoeven helemaal niet 'ernstig' te zijn. Toch kunnen ze kunnen ze voor de nodige problemen zorgen. Bijvoorbeeld hoogtevrees, angst voor autorijden, angst voor paardrijden, niet tegen je baas durven zeggen wat je zou willen zeggen, enzovoorts. Los je emotionele blokkades op, en je zult er geen last meer van hebben.
 
Wellicht herken je de volgende klachten bij jezelf;

- Angsten
- Burn-out
- Hartkloppingen
- Niet lekker in je vel zitten, humeurig zijn
- Pijn in je lijf
- Slapeloosheid
- Stress
- Steeds weer vastlopen in je werk of persoonlijke situatie
- Trauma's

 

Afbeelding invoegen

EFT punten

Los ze op met behulpt van EFT. EFT is een eenvoudige kloptechniek met je vingers. Terwijl je klopt richt je je aandacht op het probleem, door het uit te spreken.
 
EFT is een interventietechniek die is gericht op laten uitdoven van gevoelens en emoties.
Tevens lost EFT ook overtuigingen en lichamelijke klachten op. Overtuigingen kunnen bijvoorbeeld zijn 'ik ben niet goed genoeg' of 'dit is iets voor vrouwen, niet voor meisjes zoals ik').  Als therapeut help ik jou om tot de kern van jouw overtuiging te komen; hetgeen jou in je leven belemmert.
 
Afhankelijk van je probleem help ik jou binnen 1 sessie hoe je jezelf met EFT kunt behandelen. Want; zelfredzaamheid staat voorop.
Ik behandel in Wolfheze (nabij Arnhem) of bij je thuis. Maak nu een afspraak en laat je angsten, trauma's en conditioneringen los!
 
Heb jij paarden (of andere dieren, of kinderen), dan kunnen emotionele blokkades er voor zorgen dat jullie niet optimaal kunnen functioneren samen.
Het kan bijvoorbeeld zijn dat je (onbewust) je paard zielig vindt. Of je bent (onbewust) bang voor je paard. Dit heeft allemaal invoed op het gedrag van jouw paard!
Los je emotionele blokkades op met EFT, en je zult zien dat jouw paard meeverandert.
 
Voordelen van EFT:
- Je hoeft niet te praten over je problemen
- Je leert jezelf behandelen
- Direct effect
- Het is zacht, geen heftige herbelevingen