Emotional Freedom Techniques

Wat is EFT? 
Emotional Freedom Techniques is een techniek of therapie om emoties los te laten, trauma's op te lossen, conditioneringen te verwijderen en om bij je gevoel te komen. 
We zitten vaak in ons hoofd, in ons ego, wat een samenwerking met ons paard in de weg kan staan. 
EFT is zowel een tool om jezelf te behandelen, als je jezelf te onderzoeken. Waarom voel ik me zoals ik voel? Waarom blijf ik in dezelfde patronen vallen? 
 
Hoe werkt EFT?
EFT is een eenvoudige kloptechniek met je vingers.  Je klopt op acupunctuurpunten op je bovenlijf. Terwijl je klopt richt je je aandacht op het probleem, door het uit te spreken. 

EFT is een interventietechniek die is gericht op het voelen van emoties. Het zorgt ervoor dat je uit je hoofd komt en in je lijf. Door jezelf te behandelen verwijder je de emotie, het heftige gevoel. De herinnering blijft, maar het roept na de behandeling geen boosheid, angst of verdriet meer op. 
 

Afbeelding invoegen

EFT klop-punten


Waarom EFT? 
Ik heb mogen ervaren dat het niet altijd voldoende is om alleen je paard te behandelen. Dit heb ik ervaren bij mijn eigen paarden, maar ook bij paarden van klanten. 
Zoals je al hebt kunnen lezen, is het paard onze spiegel. Ze willen ons iets duidelijk maken, ze willen ons verder helpen in het leven. 
Daarom dien je op een zeker moment met jezelf aan de slag te gaan. Je zult jezelf dienen aan te kijken in de spiegel. Je zult hierdoor merken dat niet alleen het gedrag van je paard verbetert, maar dat jullie ook beter en fijner kunnen samenwerken. Ook op privé gebied zal je dit merken. Je komt dichter bij jezelf, je wordt meer congruent, dus je komt dichter bij je paard. 
 
Behandeling
Afhankelijk van je probleem help ik jou binnen 1 sessie van een uur. We lossen in dit uur problemen op, en je leert tevens hoe je jezelf met EFT therapie kunt behandelen. Want; zelfredzaamheid staat voorop. 
Ik behandel in Wolfheze (nabij Arnhem), bij je thuis, of via Skype of Facebook Messenger.
Voordelen van EFT:
- Je hoeft niet te praten over je problemen (het mag natuurlijk wel!)
- Je leert jezelf behandelen
- Het is makkelijk
- Direct effect
- Het is zacht, geen heftige herbelevingen
- Je kunt het niet verkeerd doen
 
Neem contact op
Wil jij weten of het gedrag van je paard door jouzelf veroorzaakt wordt?
Wil je een diepere connectie met je paard?
Wil je nog beter leren samenwerken met je paard?
Wil je meer weten over EFT therapie?
 
Bel 06-422 32 538 of stuur een WhatsApp.
Of mail naar info@ontmoetjepaard.nl 
 
Ik werk o.a. in Wolfheze, Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Ede, Wageningen, Oosterbeek, Zutphen en heel Gelderland